• KE DUHET TE KONTAKTOJ PER ME SHUME INFORMACION LIDHUR ME PRODUKTE & SHERBIMET E TJERA?

Ju lutemi vizitoni cilëndo prej Degëve tona më të afërta me ju. Lista e Degëve është e publikuar në faqen tonë të internetit dhe në fillim të kësaj faqeje. 

Ju lutemi kontatoni Call Center në: 08006000 (Falas nga Albtelecom & Eagle); +355 4 2276000; +355 692080903.

Nëse personi që keni kontaktuar nuk do të mund t’i përgjigjet menjëherë pyetjes suaj, ai ose ajo do të bashkëpunojë me kolegë të tjerë për gjetjen e përgjigjes ose zgjidhjes dhe do t’ju vërë në dijeni sa më shpejtë të mundet!

PIKAT E KONTAKTIT

CALL CENTER: 0800 6000; +355 4 2276000; +355 692080903

Lista e Degeve ne Tirane(Link)

Lista e DegeveJashteTirane(Link)

Lista e ATM-ve(Link)(PDF)