Llogaria e kursimit ju ofron mundësi të organizoni dhe planifikoni kursimet e tuaj në çdo kohë, duke depozituar cdo lloj shume pa limit në këtë llogari. Përfituesit janë të gjithë klientët të cilët mund të depozitojnë fondet e tyre të tepërta në llogarinë e kursimit, duke përfituar interes si dhe duke patur mundësinë e tërheqjes në çdo kohë.

Kjo llogari ju ofron mundësinë e mbërritjes së transfertave, por nga kjo llogari nuk mund të kryeni pagesa drejt llogarive të tjera. Ne rast se doni te kryeni transferta ju nevojitet te hapni nje llogari rrjedhese ku mund te kryeni te gjitha llojet e sherbimeve.
 

  • Per cdo informacion mund te kontaktoni "Kujdesin ndaj klientit" ne cdo kohe ne: 
    Tel.: 00355 4 2280555

SHËNIM. Për llogarinë e kursimit dokumentacioni është i njëjtë me Llogarinë Rrjedhëse