• ÇFARE  NDODH ME KARTEN TIME TE VENETO BANKA? 

Karta juaj do të zëvendësohet me një kartë të re, e cila është lëshuar nga Intesa Sanpaolo Bank Albania Sh.A. duke filluar nga data 1 Tetor 2018. Do të aplikohen Karakteristikat Standarde dhe Kushtet e punës së Intesa Sanpaolo Bank Albania.

http://www.intesasanpaolobank.al/web/pub/1_4_04_004_individual_terms_conditions_alb_9_mar_2018_1965_1.pdf 

Informacioni në lidhje me degën ku mund të tërhiqni karten tuaj ju është shpërndarë me anë të një letre të dërguar nga Veneto Banka me postë në adresën tuaj.

Karta juaj e “ Veneto Bank” do të jetë operative deri në datën 26 Shtator 2018,  Ora 22:00.

Për informacion më të detajuar ju lutemi të lexoni Përgjigjet e Pyetjeve më të Shpeshta (FAQ në PDF) në lidhje me të gjitha llojet e kartave ose kontaktoni direkt Call Center. 

 

PIKAT E KONTAKTIT

CALL CENTER: 0800 6000; +355 4 2276000; +355 692080903

Lista e Degeve ne Tirane(Link)

Lista e DegeveJashteTirane(Link)

Lista e ATM-ve(Link)(PDF)