Cariere.jpg

 

Njoftim për vend të lirë pune

Print this page

Veneto Banka sh.a., kerkon te punesoje nje person ne pozicionin e specialist prane departamentit te Finance Kontabilitetit me karakteristikat e meposhtme:

 

-          Te jete i diplomuar ne Fakultetin e Ekonomise, preferohet Dega Finance.

-          Eksperience bankare jo me pak se 3 vjet nga te cilat minimalisht 2 ne departamentin e kontabilitetit,   profili: Raportime financiare me Banken Meme

-          Aftesi per te punuar ne nje grup te madh

-          Njohuri shume te mira kompjuterike

-          Te njohe shume mire gjuhen italiane dhe angleze

-          Personat me eksperience te ngjashme do te jene te perzgjedhur.

 

Brenda dates 10.11.2014 te interesuarit te dergojne CV, ne adresen e e-mailit: risorseumane@venetobanka.al

 

Kujdes! Vetem personat e perzgjedhur nga CV-te e derguar per interviste do te kontaktohen nga Veneto Banka.

 

Per me shume informacion, njihuni me shperndarjen gjeografike te rrjetit te filialeve te Veneto Banka.

Ku ndodhemi? Harta e Prezences ne Shqiperi!

Kursi i këmbimit

MonedhaBlerjeShitje
USD123,8697130,9622
EUR138,0422142,0315

2015-07-14 - 12:00.PD

Këto kurse janë të vlefshme vetëm për transaksionet në llogaritë rrjedhëse.

Detaje