Institutional Message 1.JPG

Persona Fizikë

consumator.JPG

Ju lehtësojmë kushtet e jetesës, ju ndihmojmë të menaxhoni në mënyrë efiçente fondet tuaja me produkte dhe shërbime cilësore me shume

Persona Juridikë

Institutional Message 2.JPG 

Mbështesim rritjen e biznesit tuaj nëpërmjet një game të gjerë produktesh bashkëkohore, të sigurta dhe konkuruese me shume

 

Informacione të nevojshme

Veneto Banka ofron shërbimin e Kartës së Debitit VISA Electron dhe të Kartës së Kreditit VISA Classic të cilat lidhen direkt me llogarinë rrjedhëse. Me anë të kartave VISA mund të kryeni tërheqje në 1 milionë ATM me logon VISA në gjithë botën.
me shume

debit small.jpg
credit_skenderbeu_small.jpg 

Orari i punës i filialeve të Veneto Banka. me shume

 

Kursi i këmbimit

MonedhaBlerjeShitje
USD125,4254132,6069
EUR138,3872142,3864

2015-03-27 - 12:00.PD

Këto kurse janë të vlefshme vetëm për transaksionet në llogaritë rrjedhëse.

Detaje